Minkälaisia ihmisiä seksin ammattilaiset oikein ovat?

Monilla lienee päässä ajatus, että seksiä myyvän ihmisen tulee olla hyvin tietynlainen: nuori, kaunis, upeavartaloinen, kokenut mutta silti viaton. Ja ennen kaikkea nainen, koska seksityö mielletään lähes poikkeuksetta pelkästään naisten tekemäksi työksi.

Ystäväni Tiia Forsström on kiitettävästi rikkonut osaa näistä rajoista (ainakin minusta hän on kaunis ja upeavartaloinen) ja kuvaillut itseään tavalliseksi, keski-ikäiseksi espoolaisrouvaksi. Miesseuralainen Tomi Ros on puolestaan tuonut esille pienenpienen, mutta kuitenkin olemassaolevan vähemmistön seksityöntekijöiden keskuudessa: miehet.

Väitän, että noille kahdelle pioneerille on yhteistä vähintäänkin se, että he ovat asiakaspalvelijoita. Ihan varmasti kummallakin on taustalla valtava määrä kokemusta, harjoittelua ja osaamista seksin ja seksuaalisuuden aloilla, mutta niistä taidoista ei ole hyötyä, jos niitä ei osaa tarjota toisen ihmisen hyväksi.

Seksityöhön liitettynä sana asiakaspalvelija kuulostaa vähän hassulta, mutta paremman termin puutteessa katson sen olevan minunkin suurin valttini. Pitkä työkokemukseni erilaisissa asiakaspalvelutöissä on opettanut erilaisten ihmisten ja tarpeiden kohtaamista, ja minulla on luontainen halu saada toinen nauttimaan olostaan seurassani. Tämä on korostunut erityisesti seksissä, jossa olen nuoresta asti panostanut kumppanini nautintoon. Seksityössä asiakas ja hänen toiveensa ovat keskiössä, mikä on minulle muutenkin helppo ja luonteva tapa kohdata toinen ihminen.

Seuralaisena olen edustava ja tapatietoinen, pukeudun siististi ja keskustelen sujuvasti aiheesta kuin aiheesta. Olen korkeasti koulutettu ja harrastan monipuolisesti niin liikuntaa, aivojen rasittamista kuin erilaisia kädentaitojakin. Minut voit viedä huoletta työpaikan pikkujouluihin, häihin tai edustusillalliselle.

Seksin suhteen olen taitava moniottelija, joka on uittanut varpaitaan vähän jokaisessa tyylilajissa. Oli kyseessä sitten suuseksiin tutustuminen, yksittäinen fetissi, alistumisfantasia tai mikä tahansa seksiin liittyvä asia, voit kertoa siitä minulle luottamuksella ja turvallisesti. Yhteisen hetkemme ajan olen olemassa juuri sinua varten.

Tapaamisen ei tarvitse sisältää mitään seksuaalista, jos et itse niin halua. Voit pyytää minut illallisseuraksi, kuuntelevaksi korvaksi, lämpimäksi kainaloksi tai vaikka kävelylle, jos se tuntuu sinusta luontevimmalta. Minkään suunnitelman ei tarvitse olla kiveen hakattu, kunhan sovitusta ajasta pidetään kiinni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s