Asiakkailta kuultua

Asiakaspalaute on minulle tärkeässä roolissa ja kuuntelen sitä herkällä korvalla. Olen jo ennen seksityön aloittamista pyrkinyt aina kysymään kumppaneiltani, miten he toivoisivat minun huomioivan ja koskettavan itseään. Useimmiten he mainitsevat kiireettömyyden, luovuuden, läsnäolon ja kuuntelemisen, joihin olenkin vuosien varrella panostanut enemmän kuin yksittäisiin temppuihin ja tekniikoihin. Tyytyväinen asiakas on minulle paras palkinto.

Sulle on vaan jotenkin niin helppo puhua kaikesta.

Kymmenet asiakkaat, ystävät, tutut ja tuntemattomat vuosien varrella

Tämä on kaikista yksittäisistä palautteista se, jonka kuulen useimmin. Paitsi asiakkailta, kuulen tätä jatkuvasti myös ystäviltä, tuntemattomilta, perheenjäseniltä ja hyvänpäiväntutuilta. Oli sinulla mielesi päällä mitä tahansa, minä kuuntelen ja olen sinulle läsnä.

Erittäin hyvän fyysisen suorituksen lisäksi vaikutuin suuresti läsnäolosta: pystyin kokemaan samanlaisia tunteita kuin tavanomaisessa (seksuaalisessa) kanssakäymisessä.

Nainen, 39

Myytti seksityöntekijän etäisyydestä ja kylmäkiskoisuudesta elää edelleen vahvana, vaikka useimmat tapaamistani kollegoista ovat olleet lämminhenkisiä, empaattisia ja erittäin hyviä kuuntelijoita. Kanssakäyminen on ollut muidenkin palautteiden mukaan erittäin luontevaa, eikä rahan tuominen kuvioon ole muuttanut kohtaamisen aitoutta merkittävästi. Tähän panostan itsekin, koska koen läsnäolon olevan yksi tärkeimpiä kulmakiviä ihmisten välisissä vuorovaikutuksissa.

harvoin […] on niin lämmin ja nähty olo kuin sinun seurassa [ja] koin että vaikeimmista asioista minulle, seksuaalisuudesta ja sukupuolesta, oli helppo jutella sinulle.

Transmies, 23

Tästähän seksityössä on kyse: asiakkaan näkemisestä ja kohtaamisesta. Kiireisessä nykymaailmassa edes koulutetuilla ammattilaisilla ei aina tunnu olevan aikaa kohdata asiakkaitaan kokonaisina ihmisinä, mutta minun kanssani voit luottaa siihen, että keskityn kokonaan sinuun ja siihen, mitä sinä pidät tärkeänä.

Tapaaminen Juhanin kanssa oli alusta lähtien rentoa ja luontevaa. Juhani oli aidosti läsnä tilanteessa ja sai jännityksen katoamaan hetkessä.

Nainen, 29

Jokaista meistä jännittää tavata uusi ihminen, puhumattakaan ensimmäisestä kerrasta maksullisen seuralaisen kanssa. Seurassani voit kuitenkin olla täysin oma itsesi ja luottaa siihen, että hyväksyn sinut juuri sellaisena kuin olet. Tervetuloa!

Yksi kommentti artikkeliin ”Asiakkailta kuultua

  1. V 3 tammikuun, 2020 / 6:55 pm

    Turvallinen, lämmin ja aidon inhimillinen kohtaaminen, sai minut tuntemaan itseni taas ehjäksi ja itsevarmaksi, sekä luottamaan läheisyyden voimaan ja seksin oston turvallisuuteen.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s