Palvelut

Minulla on laaja kirjo erilaisia palveluja, enkä pysty mitenkään luettelemaan niitä kaikkia tässä. Jos siis et löydä haluamaasi listasta, laita sähköpostia ja kysy. Lähes kaikenlaiset palvelut ovat toteutettavissa, mutta penetraatioseksiä peniksellä en tarjoa. Lupaan, etten väheksy tai pilkkaa mitään toivettasi.

Kaikki keskustelumme ovat luottamuksellisia, enkä myöskään häiriköi sinua jälkeenpäin. Tämä pätee siinäkin tapauksessa, ettemme päädy sopimaan tapaamista.

BDSM-sessiot: Jos etsit turvallista ammattilaista toteuttamaan alistumis- tai kipufantasiaasi, olet löytänyt etsimäsi. Erityisosaamistani ovat piiskaus, neulat ja muu kivuntuotto, joihin voi liittyä tai olla liittymättä alistamista ja seksuaalisia elementtejä. Kerro toiveistasi, ja toteutetaan ne!

Edustusseuralainen/avec: Lähden kanssasi tilaisuuteen, johon et halua tai voi mennä ilman seuralaista. Toiveidesi mukaan voin olla deittisi, ystäväsi tai jotain muuta. Osaan pukeutua tilaisuuden vaatimalla tavalla ja tiedän, millä haarukalla syödä mitäkin. Mikäli niin haluat, ilta jatkuu tämän jälkeen vielä kahden kesken jommankumman luona.

Hieronta ja hemmottelu: Voit asettua rentoutumaan saunan lauteille tai istahtaa kuumaan vaahtokylpyyn, minä hoidan loput. Hieron väsyneitä lihaksiasi, himmennän valaistusta, annan sinulle hetken tauon kaikesta arkisesta. Varaa itsellesi hetki kiireetöntä luksusta, jonka ajan sinä olet kaiken keskipiste.

Läheisyys, kosketus, sinun nautintosi: Kaikkea sitä, mitä ihminen hetkessä tarvitsee: silittelyä, halauksia, pieniä ja isoja suudelmia, hyväksyvää kehon koskettamista ja nautintoa käsin ja suullisesti.

Boyfriend experience: Kuin vastarakastuneet: paljon halailua, pieniä suukkoja, ohimeneviä kosketuksia, kehuja ja läsnäoloa. Poikaystävä, joka lähtee ilomielin kanssasi shoppailemaan tai illalliselle, kumppani joka huolehtii sinun hyvinvoinnistasi.

Suhdeneuvonta/konsultaatio: Minulla on pitkä kokemus erilaisista pari- ja monisuhteista, joiden kiemuroissa neuvon ja opastan niin miehiä, naisia, pareja kuin laajempiakin suhdekuvioita. Lähestyn suhdeongelmia kokonaisuuksina, joista yritän löytää jokaiselle sopivan ratkaisun mahdollisimman puolueettomasti. Konsultaatiokäynnillä vaatteet pysyvät päällä, ja hinta on vastaavasti edullisempi.

Minkälaisia palveluja sinä haluaisit? Jätä kommentti!

2 kommenttia artikkeliin ”Palvelut

 1. Vespen 31 joulukuun, 2019 / 9:15 pm

  Moi. Olisin kiinnostunut miehen toiselle miehelle tarjoamasta sensitiivisestä läsnäolosta/hemmottelusta/läheisyydestä, koska kaipaan sellaista ainakin kokemuksena.

  Tykkää

  • Juhani 31 joulukuun, 2019 / 11:19 pm

   Moi! Kyllä onnistuu. Laita sähköpostia tai Whatsappia, niin sovitaan tarkemmin!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s