Miten varaan tapaamisen?

Tapaamisen varaaminen on helppoa ja yhtä lailla luottamuksellista kuin kaikki muukin kanssakäymisemme. Näin se käy:

 1. Lähetä minulle viesti Whatsappilla (046 588 2939), Twitterissä, Instagramissa, sähköpostilla tai vaikka kirjekyyhkyllä. Kerro lyhyesti, minkätyyppistä palvelua olet ajatellut. Puheluihin en yleensä ehdi vastaamaan, joten viestit toimivat tässä vaiheessa paremmin.
 2. Vastaan viestiisi heti kun pystyn, ja mikäli niin toivot, soitan sinulle sovittuna ajankohtana. Keskustellaan toiveistasi, ajankohdasta, paikasta ja niin edelleen. Tämä vaihe ei sido sinua mihinkään, vaan voit milloin tahansa ilmoittaa, että ei kiitos.
 3. Kun olemme sopineet käytännön asioista, lähetän sinulle vahvistusviestin tekstiviestinä tai sähköpostina. Kuittaa minulle vastausviestissä, että olemme asioista samaa mieltä.
 4. Jos sovimme tapaamisen sinun luoksesi, pyydän kertomaan ainakin kaupunginosan vahvistusviestin yhteydessä. Saat itse päättää, milloin annat tarkan osoitteen. Mikäli olet tulossa luokseni, opastan sinut ensin lähialueelle ja pyydän soittamaan saavuttuasi. Saat tarkan osoitteen tuolloin.
 5. Ota rennosti ja anna minun huolehtia hyvinvoinnistasi. Kerro, jos voin tehdä olosi vieläkin mukavammaksi ja itsevarmemmaksi. Nauti olostasi.
 6. Tapaamisen jälkeen voit olla varma, etten soittele perään. Jos haluat nähdä uudestaan, ota yhteyttä ja sovitaan uusi tapaaminen.

Muutamia käytännön näkökohtia vielä:

 • Minä tuon mukanani suuseksisuojat, hierontaöljyt, liukuvoiteet ja muut tarvittavat välineet.
 • Voit toivoa tietynlaista pukeutumista, esim. puku, kiltti tai vaikka farkut ja bootsit.
 • Voit itse pukeutua juuri niin kuin sinusta tuntuu mukavalta.
 • Varaa maksu tasarahana ja etukäteen.
 • Jos mikä tahansa asia mietityttää, kysy. Ei ole tyhmiä kysymyksiä.