Pyytäisinkö palveluntarjoajaani (maksuttomille) treffeille?

Muistutan nyt heti alkuun, etten voi puhua kaikkien seksityöntekijöiden enkä edes suurimman osan puolesta, vaan tässä kirjoituksessa esitetyt mielipiteet ovat pelkästään minun. Jokaisella meistä on erilaiset lähestymistapamme, joten jos mietit otsikon kysymystä oman seksityöntekijäsi kohdalla, saat tilanteeseesi sopivat vastaukset häneltä.

Kuten varmaan kaikessa asiakaspalvelussa, myös seksityössä on olemassa se mahdollisuus, että asiakas ihastuu palveluntarjoajaansa. Seksityössä tämä lienee vielä keskimääräistä yleisempää, koska koko palvelutapahtuma pyörii erilaisten tunteiden ympärillä. Eikä se seksityöntekijäkään immuuni tuollaiselle ole, koska ihmisiä mekin olemme. Toisiin ihmisiin ihastuminen, rakastuminen ja kiintyminen ovat universaaleja ilmiöitä, jotka koskettavat lähes jokaista.

…mutta miten lienee robottien laita?

Seksityöntekijätkin käyvät treffeillä, seurustelevat, menevät naimisiin ja perustavat perheitä. Tiedetään jopa, että joku on tehnyt niin asiakkaankin kanssa, joten täysin poissuljettua treffeille suostuminen ei ole. Asiassa on kuitenkin niin monta muttaa, että kovin suuria odotuksia ei kannata yritykseen ladata.

Ensinnäkin moni meistä haluaa pitää siviili- ja työelämän visusti erillään, ja asiakkaana kohdattua ihmistä voi olla mahdoton päästää oman yksityiselämän puolelle. Vaikka asiakkuussuhde voi olla hyvinkin lämmin ja välitön, harva työntekijä on siviilissä samanlainen kuin työssään. Toiseksikin kumppania etsivien seksityöläisten määrä on todennäköisesti huomattavan pieni verrattuna niihin, joilla haku ei ole päällä.

Lisäksi, kuten missä tahansa asiakaspalvelutilanteessa, palveluntarjoaja on aina enemmän tai vähemmän työpersoonansa suojissa. Kun asiakas on luonani, minulla ei ole pyykkivuoroja, univelkaa, nälkäkiukkua tai 10 tunnin intensiivistä työpäivää takana. Hän näkee minut vain silloin, kun voin keskittyä olemaan läsnä sataprosenttisesti ja koko tapaamisen tarkoitus on saada hänet hetkeksi unohtamaan arki. Se, millaista kanssani on viettää sovittua aikaa, on kaukana siitä, millaista arki seurassani on.

Kuten jo alussa sanoin, en voi puhua kaikkien seksityöntekijöiden puolesta, mutta todennäköisesti kannattaa ennemmin kysyä treffeille omaa fysioterapeuttia, kaupan kassaa tai koirahotellin hoitajaa. Epäilen, että seksityöntekijät ovat keskimääräistä vaikeampia kohteita, ja tuo työpersoonaan ihastuminen sekoittaa pakkaa entisestään.

Ja toisaalta: ammattimainen asiakaspalvelija ei koskaan kysy asiakastaan ulos, joten ainoa tapa saada asiaan varmuus on kysyä itse. Asiaa kannattaa lähestyä hyvin varovasti ja matalin odotuksin, koska ainaisena vaarana on, että kieltäytymisen lisäksi hän ei enää halua tavata sinua asiakkaanakaan. Tuo voi olla lääkärin tai postivirkailijan kanssa pieni murhe, mutta hyvän seksityöntekijän löytäminen voi olla vaikeaa. Kannattaa siis miettiä tarkkaan, onko kysyminen sen riskin arvoista.

En itse juuri keksi tilanteita, joissa asettaisin hyvän asiakassuhteen vaaraan.

2 kommenttia artikkeliin ”Pyytäisinkö palveluntarjoajaani (maksuttomille) treffeille?

  1. Jade 1 helmikuun, 2020 / 12:01 pm

    Hei, jos käy seksuaalineuvonnassa luonasi, ovatko muut palvelut sen jälkeen niin sanotusti poisluettuja? Voiko käydä seksuaalineuvonnassa ja myöhemmin varata esimerkiksi tunnin ajan ihan muuta?

    Tykkää

    • Juhani 1 helmikuun, 2020 / 12:11 pm

      Hei! Ei ole poissuljettua käyttää useita eri palveluja, jos itsestä tuntuu siltä. Samalle käynnille en tarjoa neuvontaa ja seuralaispalvelua, mutta erillisille kerroille kyllä.

      Tykkää

Jätä kommentti